Naar het begin van de bladzijde
Home Wie zijn wij Wist u dat? Informatie Fotoalbum Gastenboek Tarieven Route Fietsroutes Contact Alg-voorwaarden Links

Wie zijn wij

Wij zijn Toos en Wim Verkuijl, onze droom is altijd geweest een kleine camping te beginnen in Frankrijk en dus zijn we op zoek gegaan om dit te kunnen realiseren.
In 2008 vonden wij een fermette, in de Bourgogne, die al meer dan twintig jaar niet bewoond was geweest, wij hebben toen besloten deze fermette te kopen, er was voldoende grond bij (ruim 5000 m²) om een minicamping te realiseren.

 

Nu wij beiden met pensioen zijn hebben wij de gelegenheid gebruikt om in 2009 de minicamping te starten. Het is geworden, "La Prise", wij hebben deze naam gekozen omdat de straat zo genoemd is en het bekte wel aardig.
Bij onze fermette hebben we veel druivenranken, kers, pruim, appel en perenbomen. Onze fermette ligt in het gehucht “Les Crots Maillots”, gemeente Cossaye vlak bij Decize, departement Nièvre op ongeveer 760 kilometer van Utrecht. Bourgogne is verdeeld in vier departementen: Yonne, Côte-d’Or, Saône-et-Loire en Nièvre.

 

Via deze website willen wij u op de hoogte stellen van onze minicamping, waar u ook een 4 persoons chalet (2016 nieuw geplaatst), een trekkerhut en een tourcaravan kan huren. Wij hopen u voor een ontspannen vakantie te mogen ontmoeten op onze minicamping.

 

Bent u in het bezit van een caravan met een opbouw groter dan 5.5 meter dan is het beter om dit even te melden, (terrein is niet geschikt voor tendamassers) dan kunt u via de achteringang het terrein op komen.

 

Het legen van uw chemische toilet is niet mogelijk bij ons, daar dit de werking van de septictank verminderd.